Tjenester

Systemutvikling

Teknologene i Bredvid er kreative problemløsere. Det vi liker aller best, er når teknologi kan brukes til spennende nye løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre.

Vi har god kjennskap til vanlige utviklingsverktøy som Java, Microsoft .NET og web. Vi hjelper våre kunder med systemutvikling, integrasjon, systemarkitektur, prosjektledelse og teknologirådgivning.

Design og brukeropplevelse

Design i Bredvid er et lite, men sterkt fagmiljø. Vi jobber med alt fra digital produktstrategi til konseptutvikling, brukerinnsikt og interaksjonsdesign.

Aller helst sitter vi ute hos kundene våre og samarbeider tett med forretning, produkteiere og smidige utviklingsteam. Med stor nysgjerrighet for hva som skaper verdi, både for våre kunder og kundens kunder, utformer vi treffsikre og brukersentrerte digitale produkter og tjenester.

Skytjenester

I Bredvid har vi stor tro på at nettskyen er en revolusjon som skaper nye muligheter for våre kunder. Det er ikke dermed sagt at det er enkelt å ta disse mulighetene i bruk.

Vi blir gjerne med på denne reisen for å oppdage nye muligheter og forstå hva nettskytjenester kan brukes til hos våre kunder. Vi jobber både med store leverandørløsninger som Microsoft Azure og Amazon Web Services, og nisjeløsninger der det er det beste. Vi er er med hele veien, med rådgivning, arkitektur, oppsett, migrering og gjennomføring.

Rådgivning

Digitalisering snur forretningen på hodet og krever at vi tenker annerledes. Rådgivning er derfor en del av alle våre tjenesteområder og inngår i vårt daglige arbeid.

For å kunne gi gode råd er det viktig at vi, i tillegg til å ha riktig kompetanse, setter oss godt inn i våre kunders marked, utfordringer og muligheter. Vi har ikke som mål å kjøre store strategiprosjekter, men fokuserer heller på pragmatiske og konkrete råd hvor det er kort vei fra råd til handling.

Les om fag på bloggen vår

AI-Act — hvordan vil den påvirke meg som utvikler?
AI-Act — hvordan vil den påvirke meg som utvikler?

ai

ai-act-compliance

developer

Colima, Et Godt Alternativ Til Docker Desktop
Colima, Et Godt Alternativ Til Docker Desktop

programming

containers

software-development

colima

docker

Securing App-to-App communication in the Azure sphere
Securing App-to-App communication in the Azure sphere

web-development

authorization

azure-app-service

azure

security